JESSICA SVENSSON

Jag är hundcoach och arbetar med hund som resurs inom olika områden, med fokus på motivation, relation och kommunikation. 

Workshop på Håslövs hundpensionat!

Uncategorized

Igår höll jag en workshop för personalen på Håslövs hundpensionat. Jag gav tips på hur personalen kan aktivera hundarna både mentalt och fysiskt samt hur man kan göra promenaden roligare.

Vi började med ballansbollsträning. Härligt att se hur inkännade personalen var mot hundarna och vilket tålamod som fanns.

Vi fortsatte sedan med avslappning och passivitetsträning. Jag pratade om hur olika hundar är och att alla hundar är individer och har sina behov. Hur vi får skapa förutsättningar för att hunden ska lyckas samt hundens positiva effekter för oss människor.

Hundarna fick prova spela ett hundspel, vilket är en superbra aktivitet att ta till för att aktivera den mentala stimulansen.

Alla gå en hinderbana för att inspireras till en roligare promenad genom att träna Dogparkour. Personalen fick även ett litet smakprov av vårt nya koncept BOOTCAMP med hund.

Vill ni läsa mer om detta fantastiska hundpensionat så klicka in på länken: http://www.hundpensionatet.nu/

Stort tack till Håslövs hundpensional för att ni anlitade mig till denna workshop!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

Tack 2019

Tack 2019

Nu är det bara tre dagar kvar av 2019 sedan kliver vi in i ett nytt år med nya möjligheter. Jag ska nu försöka titta lite i backspegeln och minnas det som har hänt under 2019. Det största av allt är mitt ledord för året som har varit våga, det hjälpte mig att ta...

Branding

Branding

Just nu är hemsidan under renovering. Jag har anlitat min Brand expert Malin Hammar Blomwall som har tagit fram en ny logga och en ny färgpalett till mig. Så ni får ha lite överseende med om hemsidan upplevs lite rörig under förändringsprocessen. Även innehållet på...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@YOURINSTAGRAM