Workshop på Håslövs hundpensionat!

Uncategorized

Igår höll jag en workshop för personalen på Håslövs hundpensionat. Jag gav tips på hur personalen kan aktivera hundarna både mentalt och fysiskt samt hur man kan göra promenaden roligare.

Vi började med ballansbollsträning. Härligt att se hur inkännade personalen var mot hundarna och vilket tålamod som fanns.

Vi fortsatte sedan med avslappning och passivitetsträning. Jag pratade om hur olika hundar är och att alla hundar är individer och har sina behov. Hur vi får skapa förutsättningar för att hunden ska lyckas samt hundens positiva effekter för oss människor.

Hundarna fick prova spela ett hundspel, vilket är en superbra aktivitet att ta till för att aktivera den mentala stimulansen.

Alla gå en hinderbana för att inspireras till en roligare promenad genom att träna Dogparkour. Personalen fick även ett litet smakprov av vårt nya koncept BOOTCAMP med hund.

Vill ni läsa mer om detta fantastiska hundpensionat så klicka in på länken: http://www.hundpensionatet.nu/

Stort tack till Håslövs hundpensional för att ni anlitade mig till denna workshop!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM