Det är jag Jessica Svensson som står bakom företaget Hand Hund & Hälsa som grundades under min föräldraledighet år 2015. När kreativiteten började komma tillbaka efter några månaders njutning i babybubblan, var det dags för nya utmaningar.

Ett företag skapades med inspirerande koncept med grund från tidigare kunskap och erfarenheter tillsammans med ny kunskap. Jag driver även  bloggen Guardista tillsammans med min sambo som handlar om livet och vardagen på landet, skapandet av en trädgård för hela familjen och vår fyra herdehundar samt deras relation och samspel med vår son.

  • Certifierad personlig tränare för hund, Diplomerad instruktör i Dogparkour & Balansbollsträning, Certifierad Hundlöpet coach

Jag har ett stort intresse och är engagerad i hundens hälsa och välbefinnande och ser vikten av att arbeta med förebyggandeträning med hunden redan som valp. Med balans och koordinationsträning, miljö- och socialiseringsträning samt att finna balans mellan aktiv och passiv stimulering är en bra grund för hunden för en fysiskt hållbar kropp i framtiden.

  • Diplomerad Social tjänstehundsförare, Undersköterska, Diplomerad taktil massör & Seniorcoach 

Jag brinner för samspelet mellan människan och hunden. Hur vi kan använda hunden som en resurs för att nå olika mål och vilka positiva effekter hunden har för vårt mående.  I arbetet med social tjänstehund kombinerar jag mötet med tredje person tillsammans med hunden, fysisk aktivitet, samtal samt taktil kommunikation.

  • Träning under och efter graviditet-Safe, Certifierad instruktör i yoga för gravida och nyblivna mammor, MammaMage 2 dagar

Efter 9 månader som gravid och nybliven mamma växte intresset för den gravida och postgravida kvinnokroppen. Att skapa något för denna målgrupp utan pekpinnar och istället en coachande vägledning till en god och välmående hälsa. Att bli mamma var en underbar men stor omställning, att finna balansen i vardagslivet var inte helt enkelt alla dagar. Med Mammainvestering kommer vi att kunna ge det unika till dig som gravid & Nybliven mamma.

KONTAKT

E-post: handhundhalsa@gmail.com

Telefon: 0709-531818