“Many people will walk in & out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart”

DALY DOSE

{

LYHÖRD

Jessica är väldigt lyhörd för individens behov och reaktioner och hon kan se varje individ i en större grupp. Jessica är lugn och förklarar på ett pedagogiskt sätt och hon har ett fantastiskt bemötande.

{

SER INDIVIDEN

Jessica är en bra hundförare och och känner sin hund väl och kan läsa sin hunds signaler och behov på ett tryggt och säkert sätt. Jessica involverar hunden på ett bra sätt då det sker fantastiska reaktioner hos individerna som hon möter. Jessica ser till att individerna utifrån sina förutsättningar blir delaktiga på ett bra och pedagogiskt sätt i aktivitetet med hunden.

{

LUGN

Jessica hanterar svåra situationer på ett mycket bra sätt då det exempelvis sker reaktioner från individen i form av ångest och oro och utmanande beteenden. Jessica är lugn och hanterar både individen och hunden på ett helt fantastiskt och professionellt sätt.

{

POSITIV

Vi på AVB Rehab arbetar med rehabilitering av människor  som blivit beroende av alkohol, droger och spel.

Vi har anlitat Jessica Svensson och hennes sociala tjänstehundar vid flertalet tillfällen. Ett möte mellan djur och människa som visat sig ha en mycket god och positiv påverkan på våra klienters tillfrisknande.

Vi kommer fortsätta att använda Jessica och hennes sociala tjänstehundar i framtiden och kan varmt rekommendera andra att göra detsamma.

Filip Gustafsson
VD – AVB Rehab

{

TACK

Tack Jessica för era besök, ni gör verkligen en skillnad när ni är här. Det underbara är att hunden inte dömer någon och har istället bidragit med gemenskap, glädje och tröst.

{

FANTASTISKT

Vår familj hade förmånen att få gå hundkurs på sommarlovet för fina Jessica. Med två pudlar och barn med funktionsvariationer så var det fantastiskt hur Jessica lyckades varje fredag med att fånga deras intresse t.ex. när det var agilitydag el när barnen skulle vara egna hinder för hundarna.

De fick öva på turtagning och följa instruktioner.Samspelet mellan barn och hund är fantastiskt och kravlöst.Med Jessica som så lugn, tålmodig ,varm och härlig person  så blev detta en underbar hundkurs för hela familjen.

Nu fortsätter vi tränar vi hemma med allt vi lärt oss.

Stort tack Jessica önskar Fam  Ljung

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall
Integritetspolicy – Villkor – Cookie Policy

 

@hand_hund_halsa