FÖRELÄSNING

Här hittar du en inspirerande föreläsning om den sociala tjänstehunden. Under föreläsningarna finns även Pyrenéerhunden Piansa, social tjänstehund med på plats. Dom som vill får tillfälle att vara nära hunden och känna upplevelsen av ett lugn genom att klappa den vita mjuka pälsen. 

Föreläsningen kan även utföras online.

BOKA

FÖRELÄSNING

FÖRELÄSNING

MEST POPULÄR 

Hund som resurs

DETTA ÄR EN FÖRELÄSNING DÄR DU FÅR EN INBLICK I HUR DET ÄR ATT ARBETA MED SOCIAL TJÄNSTEHUND INOM OLIKA VERKSAMHETER.

JAG BESKRIVER VILKA INSATSER EN SOCIAL TJÄNSTEHUND KAN UTFÖRA I SAMHÄLLET OCH HUR DEN KAN FUNGERA SOM ETT KOMPLEMENT TILL DIN YRKESROLL.

Vid intresse ta kontakt med mig för vidare dialog, så återkopplar jag med förslag på upplägg och offert!

Kontakta för offert

FÖRELÄSNING

Arbeta med hund som resurs 

 

Detta är en föreläsning där jag delar med mig av min arbetsvardag med hunden som en resurs och hur det är att arbeta som social tjänstehundsförare.

Jag har en bred erfarenhet av arbetet med olika målgrupper där jag pratar om vikten av kunskapen kring sin målgrupp, bemötande och “triangelarbetet” mellan hund, hundförare och mottagaren.

Vad innebär yrket? Vad är hunden och hundförarens uppgift i mötet med mottagaren? Vilken typ av hund är lämplig för yrket? Vad ska hunden kunna?

 

Vad är viktigt att tänka på i mötet medmottagaren eller gruppen? Vad innebär hundens välfärd? Kan jag bränna ut min hund?

Vad innebär det att ta in en hund i verksamheten? Hur kan arbetsplatsen säkerställas? Hur ska arbetsplatsen hantera eventuell hundrädsla och allergier?

Föreläsningen kan utföras online eller på plats hos er.

 

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

IntegritetspolicyVillkor GDPR

 

@hand_hund_halsa