UTBILDNING

Vi som står bakom Djurkompetensen är Jessica Svensson och Matilda Ström. Med vår kombinerade kompetens och breda erfarenhet av arbete med hund som resurs har vi något unikt att erbjuda. Våra tjänster sker både online och genom möten i verkliga livet.

Vi utbildar i implementering av djur i verksamheter och användning av djur som resurs. Vi utbildar hela arbetsplatsen i metoden för att skapa ett hållbart arbete och på ett kvalitativt sätt i ett långsiktigt perspektiv.

Vi utbildar alternativt hjälper till med att ta fram vilka lagar och förordningar som krävs för det valda djuret, utföra en riskanalys, tar fram rutiner och riktlinjer utifrån verksamhetens behov, säkerställer arbetsplatsen utifrån era och djurets behov samt övriga som är berörda av situationen där djuret befinner sig. Vi kan även skräddarsy ett upplägg efter era önskemål och behov. 

Vi utbildar blivande hundteams ekipage (social tjänstehund) där utbildningen har ett stort individuellt fokus på ekipaget för att skapa de bästa förutsättningar inför teamets kommande uppdrag. 

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

@hand_hund_halsa