VÅRA 

SPONSORER

EVEDENSIA

Ett stort tack till vår sponsor/samarbetspartner, Evidensia Djursjukhus Malmö som ser den sociala tjänstehundens arbete som en värdefull uppgift i samhället. Och värnar om hundens hälsa och välfärd samt strävar efter en frisk och sund tjänstehund.

JACKS SPORT

Stort tack till Jacks Sport i Svedala för ett fint samarbete gällande träningskläder till skapande av innehåll i appen Träna med hund och boken Vi gör det tillsammans.

SAMARBETEN

Jag samarbetar gärna med företag och produkter som är relevanta för hemsidan. Vid samarbeten innebär det att du får ett eller flera väl genomarbetade inlägg och bilder av hög kvalitet. Jag märker alltid ut inläggen med ”i samarbete med X”.
Är du intresserad av att samarbeta kontakta mig gärna för vidare dialog och offert genom att skicka ett mail till ​handhundhalsa@gmail.com

SAMARBETE

Affiliate samarbete med Malin Hammar-Blomwall.

Att gå med i The Brand & Business Lounch och anlita Malin som verkligen har ett öga för branding är det bästa jag har gjort för att stärka mitt varumärke online.

Vill du utvecklas och ta ditt företag till en ny nivå då kan jag varmt rekommendera Malins tjänster och hennes membershipsite.

 

 

MEMBERSHIP

Saknar du ett varmt community och verktyg för att bygga ditt varumärke online?

I The Brand & Business Lounge medlemsportal + Facebook grupp får du lära dig hur du bygger ett starkt varumärke och hur du når ut online.

The Brand & Business Lounge är en online portal med inspiration, kunskap och pepp av andra medlemmar! 

BRAND SESSION

Behöver du en strategi + grymma verktyg för att nå ut i sociala medier?

Boka en Brand Session där du får en strategi och tydlig roadmap att följa efter vårt samtal. 

– Formulär med frågor
– Analys av dina sociala medier eller webb
– 60 min Brand Session
– Road map i form av video

COACHING

Behöver du digitalisera dina tjänster?

Boka en timmes uppstart i nytt snyggt system där du kan välja mellan att sälja onlinekurser eller skapa en hel membeship (medlemsportal). Paketpris finns om du vill ha hjälp med hela portalen.

“Dogs are not our whole life but they make our lives whole.” 

Roger A Caras

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

@hand_hund_halsa