VÅRA

SPONSORER 

EVIDENSIA

Ett stort tack till vår sponsor/samarbetspartner, Evidensia Djursjukhus Malmö som ser den sociala tjänstehundens arbete som en värdefull uppgift i samhället. Och värnar om hundens hälsa och välfärd samt strävar efter en frisk och sund tjänstehund.

 

 

 

 

 

 

JACKS SPORT

Stort tack till Jacks Sport i Svedala för ett fint samarbete gällande träningskläder till skapande av innehåll i onlinekursen Träna med hund och boken Vi gör det tillsammans.

 

 

SAMARBETEN

Jag samarbetar gärna med företag och produkter som är relevanta för hemsidan. Vid samarbeten innebär det att du får ett eller flera väl genomarbetade inlägg och bilder av hög kvalitet. Jag märker alltid ut inläggen med ”i samarbete med X”.
Är du intresserad av att samarbeta kontakta mig gärna för vidare dialog och offert genom att skicka ett mail till ​handhundhalsa@gmail.com

 

 

malin-hammar-blomwall-hemsida

SAMARBETE

Affiliate samarbete med Malin Hammar-Blomwall.

Att gå med i The Inner Circle membership och anlita Malin som verkligen har ett öga för branding är det bästa jag har gjort för att stärka mitt varumärke online.

Vill du utvecklas och ta ditt företag till en ny nivå då kan jag varmt rekommendera Malins tjänster och hennes membership The Inner Circle.

malin-hammar-blomwall-hemsida

MEMBERSHIP

Saknar du ett varmt community och verktyg för att bygga ditt varumärke online?

I The Inner Circle of the brand lounge medlemsportal + Facebook grupp får du lära dig hur du bygger ett starkt varumärke och hur du når ut online.

The Inner Circle är ett unikt community med onlineportal med inspiration, kunskap och pepp av andra medlemmar! 

malin-hammar-blomwall-hemsida

DIGITALA TERAPIDJUR

Digitala terapidjur kan göra stor skillnad för välmåendet!

Fredrik Westergaard driver företaget Wera Welltech med visionen att alla förtjänar ett gott liv hela livet ut med hjälp av digitala lösningar och välfärdsteknik.

Jag samarbetar med Wera Welltech när du vill att din verksamhet ska vara i framkant och investera i digitala terapidjur. Vid ditt köp ange rabattkoden: HANDHUNDHÄLSA så får du 5% på hela ditt köp. Vill du betala med faktura går det att lösa.

“Dogs are not our whole life but they make our lives whole.” 

Roger A Caras

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall
Integritetspolicy – Villkor – Cookie Policy

 

@hand_hund_halsa