JESSICA SVENSSON

Jag är hundcoach och arbetar med hund som resurs inom olika områden, med fokus på motivation, relation och kommunikation. 

Lyft företagets sociala medier

affiliate

Affiliate-samarbete med Social Media Academy

Jag har blivit antagen som affiliate på Social Media Academy. Jag är så glad att få vara med och sprida denna fantastiska utbildning.

VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR?

Det här är en utbildning för den som:

◊Vill bli Social media manager

◊Vill arbeta med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå

◊Driver ett eget företag och som vill jobba med sina sociala medier

◊Är beställare av content och sociala medier på ett företag

Idén till den här utbildningen kom när Alexandra – efter att ha anställt många duktiga kommunikatörer genom åren–upptäckte att det tar lång tid att komma in i arbetet även om man har en bra utbildning i ryggen. Den här utbildningen är skapad för att eleverna ska vara redo för hands-on arbetet—direkt efter att utbildningen avslutats!

Utbildningen höll verkligen mina förväntningar. Att få till en riktigt bra strategi och planering gör att jag nu på ett bättre och mer strukturerat sätt kan hålla min sociala medier levande. Alexandra Bylund som håller i utbildningen har stor kunskap i ämnet och jag lärde mig något hela tiden även om allt inte var helt nytt. Alexandra har en förmåga att inspirera och hon finns där hela tiden som ett stöd, dessutom får du ingå i en facebookgrupp där du också kan få stöd. Alexandra som person gör att det hela tiden känns kul att gå utbildningen men på ett professionellt sätt.

Det som jag tyckte var lite extra bra och som jag kommer att lägga mer fokus på nu är innehållet i mina inlägg. Hur jag skriver ett inlägg, vad jag ska tänka på  och att faktiskt lägga mer tid och tanke bakom ett inlägg innan jag postar det.

Som egen företagare har denna utbildning blivit ett lyft för mig. Är du nyfiken på utbildningen så klicka på länken så leder den dig vidare!

https://alexandrabylund.se/SocialMediaAcademy

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Tack 2019

Tack 2019

Nu är det bara tre dagar kvar av 2019 sedan kliver vi in i ett nytt år med nya möjligheter. Jag ska nu försöka titta lite i backspegeln och minnas det som har hänt under 2019. Det största av allt är mitt ledord för året som har varit våga, det hjälpte mig att ta...

Branding

Branding

Just nu är hemsidan under renovering. Jag har anlitat min Brand expert Malin Hammar Blomwall som har tagit fram en ny logga och en ny färgpalett till mig. Så ni får ha lite överseende med om hemsidan upplevs lite rörig under förändringsprocessen. Även innehållet på...

Webinar – Social Media Academy

Webinar – Social Media Academy

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Vill du lyfta företagets sociala medier till en ny nivå, då är detta något för dig! Det saknas ofta kunskap kring det konkreta hands on-arbetet och det kan ofta ta lång tid innan ens teoretiska kunskaper fungerar i...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@YOURINSTAGRAM