Lyft företagets sociala medier

affiliate

Affiliate-samarbete med Social Media Academy

Jag har blivit antagen som affiliate på Social Media Academy. Jag är så glad att få vara med och sprida denna fantastiska utbildning.

VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR?

Det här är en utbildning för den som:

◊Vill bli Social media manager

◊Vill arbeta med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå

◊Driver ett eget företag och som vill jobba med sina sociala medier

◊Är beställare av content och sociala medier på ett företag

Idén till den här utbildningen kom när Alexandra – efter att ha anställt många duktiga kommunikatörer genom åren–upptäckte att det tar lång tid att komma in i arbetet även om man har en bra utbildning i ryggen. Den här utbildningen är skapad för att eleverna ska vara redo för hands-on arbetet—direkt efter att utbildningen avslutats!

Utbildningen höll verkligen mina förväntningar. Att få till en riktigt bra strategi och planering gör att jag nu på ett bättre och mer strukturerat sätt kan hålla min sociala medier levande. Alexandra Bylund som håller i utbildningen har stor kunskap i ämnet och jag lärde mig något hela tiden även om allt inte var helt nytt. Alexandra har en förmåga att inspirera och hon finns där hela tiden som ett stöd, dessutom får du ingå i en facebookgrupp där du också kan få stöd. Alexandra som person gör att det hela tiden känns kul att gå utbildningen men på ett professionellt sätt.

Det som jag tyckte var lite extra bra och som jag kommer att lägga mer fokus på nu är innehållet i mina inlägg. Hur jag skriver ett inlägg, vad jag ska tänka på  och att faktiskt lägga mer tid och tanke bakom ett inlägg innan jag postar det.

Som egen företagare har denna utbildning blivit ett lyft för mig. Är du nyfiken på utbildningen så klicka på länken så leder den dig vidare!

https://alexandrabylund.se/SocialMediaAcademy

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM