Affiliate-samarbete med Social Media Academy

Jag har blivit antagen som affiliate på Social Media Academy. Jag är så glad att få vara med och sprida denna fantastiska utbildning.

VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR?

Det här är en utbildning för den som:

◊Vill bli Social media manager

◊Vill arbeta med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå

◊Driver ett eget företag och som vill jobba med sina sociala medier

◊Är beställare av content och sociala medier på ett företag

Idén till den här utbildningen kom när Alexandra – efter att ha anställt många duktiga kommunikatörer genom åren–upptäckte att det tar lång tid att komma in i arbetet även om man har en bra utbildning i ryggen. Den här utbildningen är skapad för att eleverna ska vara redo för hands-on arbetet—direkt efter att utbildningen avslutats!

Utbildningen höll verkligen mina förväntningar. Att få till en riktigt bra strategi och planering gör att jag nu på ett bättre och mer strukturerat sätt kan hålla min sociala medier levande. Alexandra Bylund som håller i utbildningen har stor kunskap i ämnet och jag lärde mig något hela tiden även om allt inte var helt nytt. Alexandra har en förmåga att inspirera och hon finns där hela tiden som ett stöd, dessutom får du ingå i en facebookgrupp där du också kan få stöd. Alexandra som person gör att det hela tiden känns kul att gå utbildningen men på ett professionellt sätt.

Det som jag tyckte var lite extra bra och som jag kommer att lägga mer fokus på nu är innehållet i mina inlägg. Hur jag skriver ett inlägg, vad jag ska tänka på  och att faktiskt lägga mer tid och tanke bakom ett inlägg innan jag postar det.

Som egen företagare har denna utbildning blivit ett lyft för mig. Är du nyfiken på utbildningen så klicka på länken så leder den dig vidare!

https://alexandrabylund.se/SocialMediaAcademy