Vad är BOOTCAMP med hund egentligen? Det är en träningsform där vi kopplar samman hundägarens träning med hundens träning. Många gånger är det vår egen träning som vi hoppar över när tiden inte räcker till. Varför inte träna tillsammans med sin hund när man ändå är ute på en promenad. Men jag kände att jag ville kvalitetssäkra konceptet genom att samarbeta med en personlig tränare för människan. Det blev såklart det självklara valet att ta kontakt med Jessica Barrnäs som driver Healthy Egoism.

I vårt koncept BOOTCAMP med hund ansvarar Jessica Barrnäs för hundägarens träning. Alltifrån teknik, utveckling och stöttning i de olika träningsmomenten. Det krävs inga förkunskaper för att vara med, det är till för dig som aldrig har tränat tidigare och dig som är en van motionär eller tränar på elitnivå. Alla utgår från sina förutsättningar och Jessica finns där oavset om du är under rehabträning eller mot ett specifikt mål med din egen träning.

Jag ansvarar för hundens träning. Hunden behöver inte ha några förkunskaper och denna typ av träning är till för alla hundar, alla raser och alla åldrar. Hundarna får inte hälsa på varanadra innan träningen börjar för att hunden lättare ska hålla fokus på matte eller husse. Vi håller hela tiden hundarna kopplade och avstånd mellan varje ekipakge. Har du en osäker hund eller har din hund svårt att vara i grupp då ser vi till att skapa förutsättningar för det.

Jag anpassar träningen för varje individ. Träningen inspireras från dogparkour och fysträning med fokus på stabilitet, rörlighet, balans och koordinationsträning. I samband med träningen arbetar vi även med koncentration, ökad självkänsla, bygga upp tillit och stärka relationen mellan hunden och hundägaren.

Vi anpassar träningen utifrån varje ekipage och hjälper er att koppla ihop er träning tillsammans.

Datum för workshop under april är :

14/4 kl 11,00 – 12,30 vid Vellinge  (Arriesjön)

21/4 kl 11,00 – 12,30 Trelleborg (Dalabadet)

28/4 kl 13,00 – 14,30 Lund (Lunds Jujutsuskola)

29/4 kl 14,00 – 15,30 Malmö (Pildammarna)

Ni kan anmäla er via mail till info@healthyegoism.se eller handhundhalsa@gmail.com

Vill du veta mer ännu mer om BOOTCAMP med hund klicka på länken och spana in vårt reportage i aftonbladet:

https://handhundhalsa.com/wp-content/uploads/2017/11/Tr%C3%A4na-med-hund-aftonbladet-1.pdf

Ni som väljer att anmäla er till någon workshop erbjuder 25% rabatt på:

Personligträning för människan http://www.healthyegoism.se/

Personligträning för hund https://handhundhalsa.com/

Hoppas vi ses!

Jessica & Jessica

 

Fotograf Joi Grinde