Skåneveckan för psykisk hälsa!

Uncategorized

Skåneveckan är igång och idag var det dags för vår föreläsning. Dock började dagen med en intervju med radio P4 Kristianstad. Gå in på länken och läs och lyssna till min intervju under morgonprogrammet!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6796946

Därefter var förberedelserna i full gång inför dagens föreläsningar som sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Skåneland.

Först ut var jag och Hicko, vi föreläste om djurens inverkan på vårt mående.

Sedan var det en pausmingel och jag fick möjligheten att svara på ytterligare fler frågor om hunden som resurs. Vilket härligt intresse det var och underbart att föreläsa inför denna publik.

Hicko fick en vilopaus medan nästa föreläsare tog vid. Sofie Gerdtsson som diver Studio Flow föreläste om hur man hittar nycklarna för att finna ett inre lugn.

En fantastisk föreläsning med många tips på nycklar att ta med sig hem!

Tack för ett fint samarbet med Studieförbundet Vuxenskolan, Skånelan. Nu laddar vi om inför Höstlovs veckan (ålder 12-18 år) med två event som innefattar Yoga & Hund i Svedala och vellinge.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM