Reflektion för 2017 leder till nya mål för 2018!

Uncategorized

Jag vill börja tacka Linda Ahlberg, Linnova Karriär  https://www.linnovakarriar.com/ för en fantastisk bra coaching för mitt entreprenörskap och företagande. I kombination med Lindas coaching påbörjade jag en kurs som heter "Ett lönsamt 2018" för Kicki Westerberg, ekonomisk PT https://kickiwesterberg.se/. Idag har jag fått ett bättre fokus och har en ryggsäck fylld med verktyg som jag kommer att använda under året. Jag har fått reflektera över 2017 för att kunna sätta upp nya mål för 2018 och nu har jag en plan för Hand Hund & Hälsa.

Hand Hund & Hälsa kommer att har fokus på sina tre ben. Så här kommer en liten sneak pik för 2018...

MAMMAINVESTERING

Tillsammans med Sofie Gerdtsson http://www.flowhealth.se/431330487 och Dennis Hansen http://www.dennishansen.se/ kommer vi att fortsätta att arbeta med vårt koncept. Vi har valt att satsa på MAMMAINVESTERING och göra den unik och omfattande med ett fokus på helheten för den gravida kvinnan. Vårt mål är nu mot en lansering hösten 2018.

SOCIAL TJÄNSTEHUND

Vi kommer att fortsätta vårt arbete inom äldreomsorgen, Lss och psykiatrin. Vi har några nya uppdrag på gång inom en ny verksamhet, mer om detta kommer längre fram. Vi kommer även att satsa på föreläsningar som är mer omfattnade med fokus på den sociala tjänstehundens arbete, hunden som en egen resurs samt en fysisk hållbar tjänstehund. Även här finns nya spännande uppdrag på gång med nya samarbetspartners.

Jag kommer även att fortsätta erbjuda coaching för dig som vill ta ditt hundteam till en ny nivå. Har du frågor eller vill boka ett besök med social tjänstehund till din verksamhet, kontakta mig så hjälper jag dig. Klicka på länken nedan:

https://handhundhalsa.com/kontakt/

Tillsammans med Matilda Ström http://www.sidavidsida.net/ kommer vi att fortsätta med vårt koncept "Säkerställa arbetsplatser med hund". Vi vänder oss till alla verksamheter där det finns hund som exempelvis äldreomsorgen eller skolan där det finns arbetande hundar. Vi ser till att säkerställa miljön där hunden befinner sig både utifrån hundens välfärd, personal, elever/vårdtagare samt övriga som berörs av hunden i verksamheten. Vi utför en riskanalys och utifrån den skapar vi rutiner och riktlinjer för att förebygga och skapa en bra arbetsmiljö.

Har du en egen resurshund som du är i behov av att ha med på din arbetsplats, då kan du kontakta oss för att utföra samma tjänster som ovan. Men även få ett lämplighetstest på din hund där vi ser hur hunden beter sig i den miljön som den ska befinna sig i och vilka behov, insatser eller anpassningar som behövs.

Vill du som verksamhetschef säkra upp arbetsplatsen för kontorshundar eller du som har egen mottagning med hunden på din arbetsplats alternativt om du är frilansare och har hund med på olika arbetsplatser. Tveka inte att kontakta oss för att få kunskap om vad du bör tänka på och få stöd i att att skapa en trygg arbetsmiljö för hunden, besökare och övriga som möter din hund i ditt arbete. För kontakt klicka på länken nedan:

https://handhundhalsa.com/kontakt/

Med vår unika kompetens tillsammans kan du känna dig trygg!

BOOTCAMP MED HUND

Tillsammans med Jessica Barrnäs http://www.healthyegoism.se/ kommer vi att köra worshops runt om i Skåne med vårt koncept "BOOTCAMP MED HUND". Vi har fler spännande saker på gång som vi inte kan avslöja riktigt än. Håll koll för snart släpper vi nyheterna!

Vill du anmäla ditt intresse för workshopen så tveka inte att ta kontakt redan nu. Klicka på länken nedan:

https://handhundhalsa.com/kontakt/

Vill du läsa mer om vårt koncept klicka på länken nedan:

https://handhundhalsa.com/reportage-om-bootcamp-med-hund/

Än är inte 2017 slut. De sista detaljerna ska vara klara på fredag då vi även utför vårt sista uppdrag för i år. Nu blir det administrativt arbete resten av dagen och få klart mina fokusmål på mitt första 90-dagars mål.

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM