Piansa den blivande stjärnan!

Uncategorized

Idag har Piansa gjort stora framsteg i sin träning mot rollen som social tjänstehund. Piansa är matglad och har svårt för att vänta på att få börja arbeta med sitt hundspel. Men idag var hon superduktig, hon satt fint och väntade. För första gången satt hon även kvar medan vi gömde godis, annars har Piansa alltid tjuvstartat innan hon har fått signal om att börja leta.

Piansa har varit helt fantastisk idag och lyckats avleda ångest och oro hos en vårdtagare genom att bara vara nära och bli klappad.

Genom Piansas närvaro öppnar hon upp till samtal hos vårdtagarna. Piansa satt bredvid helt lugnt och lyssnade på vårdtagaren som pratade med henne.

Piansa tycker det är svårt att vara passiv om jag har fokus på en vårdtagare, då vet hon inte vad hon ska göra. Men plötsligt händer det... Idag när jag utförde Taktil massage på en vårdtagare lade sig Piansa till ro på golvet och förstod sin uppgift att vara passiv.

Hon är så otroligt stabil och accepterar fullt ut att blir hanterad med hårda kramar och klappar. Idag klev Piansa med stor försiktighet upp med framtassarna i soffan för att kunna komma ännu närmre vårdtgaren som blev så lycklig av att ha henne så nära. Dagens fina uttryck "Du underbara hund så glad jag är att du vill komma och hälsa på mig. Tack för att jag får krama dig. Åh vad jag tycker om dig"

Jag är en stolt matte och hundförare till Piansa som kommer att blir en fantastisk social tjänstehund och göra skillnad i så många människors vardag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM