Efter en härlig planeringsdag i värmen på Majas cottage i Vellinge har vi nu nya datum för Bootcamp med hund samt två nyheter att presentera.

Vi vill inspirera till en vardag med lite extra krydda på promenaden tillsammans med din fyrbenta vän hunden. Där du inte behöver prioritera bort din träning, istället gör ni det tillsammans. Bootcamp med hund är ett koncept med träning för både hundägaren och hunden. Övningarna kan utföras under promenaden, inomhus, i trädgården, stranden, skogen eller i parken. Det är bara fantasin som begränsar miljöutbudet. Vill du hänga med?

Bootcamp med hund – Steg 1

Läs mer om konceptet genom att klicka på länkarna nedan:

När: 6 Oktober kl 9,30-11,00

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 495 kr

 

NYHET!!! Bootcamp med hund – Steg 2

För dig som vill utmana er som ett träningsteam och få fler tips på övningar och ett bättre flow i er träning, häng med här. Här utgår vi fortfarande utifrån varje ekipages förutsättningar för att få er att utvecka er gemensamma träning på ett roligt sätt.

När: 6 Oktober kl 11,30-13,00

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 495 kr

 

NYHET Bootcamp med hund – Family

Nu kör vi vår första workshop för hela familjen. Aktivera familjen tillsammans med hunden och knyt ännu starkare band med lek och hälsa i fokus. Ingen åldersgräns på varken barn eller hund. Vi anpassar aktiviteterna utifrån varje familjs förutsättningar. Inga förkunskaper krävs!

När: 30 September kl 10,30-12,30

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 795 kr

Anmäl er via eventet på facebook eller via mail handhundhalsa@gmail.com. Har du frågor tveka inte att höra av dig!

Hoppas vi ses!