JESSICA SVENSSON

Jag är hundcoach och arbetar med hund som resurs inom olika områden, med fokus på motivation, relation och kommunikation. 

Nyheter – Bootcamp med hund!

Uncategorized

Efter en härlig planeringsdag i värmen på Majas cottage i Vellinge har vi nu nya datum för Bootcamp med hund samt två nyheter att presentera.

Vi vill inspirera till en vardag med lite extra krydda på promenaden tillsammans med din fyrbenta vän hunden. Där du inte behöver prioritera bort din träning, istället gör ni det tillsammans. Bootcamp med hund är ett koncept med träning för både hundägaren och hunden. Övningarna kan utföras under promenaden, inomhus, i trädgården, stranden, skogen eller i parken. Det är bara fantasin som begränsar miljöutbudet. Vill du hänga med?

Bootcamp med hund - Steg 1

Läs mer om konceptet genom att klicka på länkarna nedan:

https://handhundhalsa.com/reportage-om-bootcamp-med-hund/

https://handhundhalsa.com/vad-ar-bootcamp-med-hund/

När: 6 Oktober kl 9,30-11,00

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 495 kr

 

NYHET!!! Bootcamp med hund - Steg 2

För dig som vill utmana er som ett träningsteam och få fler tips på övningar och ett bättre flow i er träning, häng med här. Här utgår vi fortfarande utifrån varje ekipages förutsättningar för att få er att utvecka er gemensamma träning på ett roligt sätt.

När: 6 Oktober kl 11,30-13,00

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 495 kr

 

NYHET Bootcamp med hund - Family

Nu kör vi vår första workshop för hela familjen. Aktivera familjen tillsammans med hunden och knyt ännu starkare band med lek och hälsa i fokus. Ingen åldersgräns på varken barn eller hund. Vi anpassar aktiviteterna utifrån varje familjs förutsättningar. Inga förkunskaper krävs!

När: 30 September kl 10,30-12,30

Var: Arriesjön, Vellinge

Pris: 795 kr

Anmäl er via eventet på facebook eller via mail handhundhalsa@gmail.com. Har du frågor tveka inte att höra av dig!

Hoppas vi ses!

 

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Tack 2019

Tack 2019

Nu är det bara tre dagar kvar av 2019 sedan kliver vi in i ett nytt år med nya möjligheter. Jag ska nu försöka titta lite i backspegeln och minnas det som har hänt under 2019. Det största av allt är mitt ledord för året som har varit våga, det hjälpte mig att ta...

Branding

Branding

Just nu är hemsidan under renovering. Jag har anlitat min Brand expert Malin Hammar Blomwall som har tagit fram en ny logga och en ny färgpalett till mig. Så ni får ha lite överseende med om hemsidan upplevs lite rörig under förändringsprocessen. Även innehållet på...

Webinar – Social Media Academy

Webinar – Social Media Academy

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Vill du lyfta företagets sociala medier till en ny nivå, då är detta något för dig! Det saknas ofta kunskap kring det konkreta hands on-arbetet och det kan ofta ta lång tid innan ens teoretiska kunskaper fungerar i...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@YOURINSTAGRAM