Julshow på Bruksgården!

Uncategorized

Igår körde vi vår sista julshow och det blev en uppskattad eftermiddag med mycket skratt och många leenden hos vårdtagarna.

Först ut var en stutsande Acro.

Nästa hund på scenen var Hicko. Så underbart att höra ett igenkännande från vårdtagarna "åh det är ju Hicko"

Därefter var det Baggis tur att komma in tillsammans med Hicko, vi pratade och visade olika tricks med stor och liten hund.

Sedan var det dags för Piansa som kämpade hårt med att hålla sitt fokus bland alla hundarna.

Näst sista hunden Busker utförde en dans samt några tricks. Det som blev mest uppskattat var när han hoppade mot väggen och släckte lampan. Det blev ett härligt jubel bland vårdtagarna.

Sist ut var Dash som vi tyärr inte fick någon bild på. Matilda berättade att Dash ska gå i pension till nästa år och detta var något som vårdtagarna kunde relatera till. Vi fortsätte att dra några paralleller mellan hunden och människan gällande att bli gammal.

Nu tar Matilda http://www.sidavidsida.net/ jag och hundarna lite ledigt i jul. Nästa föreställning med detta hundteam kommer att bli en påskshow.

Vill du fortsätta att följa Hicko och Piansa under julen så kan du in på www.guardista.com

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM