Hicko 6 år!

Uncategorized

Idag fyller Hicko 6 år och han har firat sin födelsedag på Bruksgården. På morgonrundan var Hicko klädd i hatt och blev uppvaktad med både kramar och klappar, skinka och leverkorv.

Det fina med Bruksgården är att få möta alla vårdtagare och göra skillnad men även personalens engagemang i arbetet med hunden som en resurs för personer med demens.

Idag fick Hicko lite extra kärlek av personalen  medan jag samtalade med en vårdtagare.

Hunden är ett redskap som vi använder vid exempelvis motivation till fysisk aktivitet, bryta isolering, känna trygghet och tvåsamhet. Här är en film när Hicko är på promenad i lokalerna och tränar att gå fint.

https://www.youtube.com/watch?v=QJONhrC7vk4

Vi tränade inkallning där syftet var att vårdtagaren ska känna en ökad självkänsla och självförtroende men även en tvåsamhet.

https://www.youtube.com/watch?v=lX3gW-wniEk

Älskade Hicko du gör skilnad för så många människors vardag. Tack kennel Joquibaz Jessica och Johan för denna fantastiska hund!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM