Nu i veckan har vi tagit träningsbilder inför vår kommande lansering av MAMMAINVESTERING. De supersnygga träningskläderna är sponsrade av https://stellaris.se/. Det är helt otroligt så mycket jobb det ligger bakom skapandet av denna onlinekurs . Men det är så inspirerande och givande att arbeta med individer som vill åt samma håll. Vår modell för dagen är Matilda Ström.

Jag är så glad att ha med Dennis Hansen i detta projekt, min vän, kollega och fotograf . Han är verkligen grym på det han gör. Klicka på länken och spana in hans hemsida http://www.dennishansen.se/

Träning för gravida är något som många glömmer bort inklussive mig själv. Jag var väldigt rörlig och aktiv under min graviditet men jag glömde helt bort att träna vilket var en riktig miss. Hade jag tagit tag i träningen under graviditeten hade jag troligtvis inte behövt så lång rehabträning efter förlossningen. Med lanseringen av MAMMAINVESTERING vill vi inspirera till en bättre hälsa och välmående och en massa massa mer. Allt detta utan några tråkiga pekpinnar!

Dennis verkligen vänder och vrider på sig för att få till den perfekta bilden!

Dennis är dessutom väldigt anpassningsbar och har inget emot varken hundar eller barn som störningsmoment. Det är inget som stör hans fokus för att få den perfekta bilden. Matilda är min vän och kollega inom tjänstehundsvärlden och en liten neak peak på det så har vi något stort på gång. Men vi håller på det ett tag till så håll ut ni ska få veta!