Föreläsning “BOOTCAMP MED HUND” hos Hundhörnan i Skåne!

Uncategorized

 

Hundhörnan i Skåne har bokat in mig och Jessica för en föreläsning om BOOTCAMP MED HUND lördagen den 7 april kl 13,00 på https://www.facebook.com/pages/Kongsmarkens-AnnGillitybana/1521007131550815, adressen dit är Kongsmarken 293, Genarp.

Vill du aktivera dig tillsammans med din hund där vi tillgodoser träningen för både hunden och ägaren?
Då är denna föreläsningen något för dig!

Du kommer att få möta Jessica Barrnäs PT på humansidan och Jessica svensson PT för hund. De kommer att ge dig massor inspiration för att aktivera dig tillsammans med hunden där träningen tillgodoser både dig som hundägare och din bästa vän.
Vi kommer att beröra ämnen som vikten av träning, kost, hälsoeffekter och hunden som din egen motivator.

Vi kommer att visa olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan nyttja i din omgivning samt vad som är viktigt att tänka på under träningen utifrån ett säkerhetsperspektiv.

Vi bjuder dig på en god hälsodrink!

Då det kan bli lite trångt i lokalen ber vi er att ha hundarna hemma, eller i bilen. Detta för allas säkerhet och hundarnas välmående.

Pris: 225kr
Anmälan: info@hundhornan.com 
Begränsat antal med platser! Anmäld plats är bindande och betalning skickas ut den 11 mars eller när föreläsningen är fullsatt.

Varmt Välkomna!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM