I höst kommer jag att gå ner i tjänst på min anställning som verksamhetsutvecklare för att kunna satsa mer på mitt entreprenörskap och företagande. Detta innebär att jag får möjlighet att utveckla mitt företag och det kommer att ske på olika plan. En liten sneak peak på vad som kommer att hända i höst och framförallt under 2019…

MAMMAINVESTERING

Det kommer att bli en helt onlinebaserad verksamhet där vi håller på att skapa ett koncept som bygger på att investera i mammans mående som ska ge en ökad livskvalitet. Först ut är för den gravida kvinnan och vår vision är att kunna lansera denna kurs innan årsskiftet.

BOOTCAM MED HUND

Tillsammans med Jessica Barrnäs som driver http://www.healthyegoism.se/ fortsätter vi med våra workshop i Skåne. Vi är nu på gång att skapa en onlinekurs för dig som vill ta dig an detta fantastiksa koncept på hemmaplan och sedan ge dig ut tillsammans med hunden och testa dig fram. Vi håller även på att skriva en inspirations bok! Detta är inte slutet, vi har mer på gång men jag väljer att hålla på det lite 😉

SOCIAL TJÄNSTEHUND

Redan nu i höst så kommer jag att kunna ta mig an fler uppdrag för besök med social tjänstehund, föreläsningar och träning för en fysisk och mental hållbar tjänstehund. En nyhet här är att ni kan anlita mig tillsammans med min kollega Matilda Ström för att säkerställa arbetsplatsen med hund. Mer om dett kan du läsa under Hund som resurs. Vi har även ett större projekt på gång som jag kommer att berätta mer om längre fram. Det ska bli så spännande…

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.