Innan sommaren tog jag beslutet om att avsluta min anställning och satsa fullt ut på mitt företag. Idag är det min första dag som entreprenör på heltid. Jag startade dagen med att köra och lämna vår son på förskolan sen tillbaka hem igen för att förbereda inför morgonens zoom med Malin Hammar-Blomvalls membership site The Bran & Business Lounge. Jag blandade en juice med apelsin, äpple och ingefära sen var jag redo att möta fantastiska entreprenörer där vi delar med oss av både motgångar och framgångar. Idag var det fokus på utmaningar och att våga.

Jag kan varmt rekommendera att gå med. Malin är helt fantastisk och ger så mycket verktyg, tips och råd kring hur man driver ett företag. Dessutom är hon en expert på branding och hjälper oss hur vi kan boosta vårt företag och bli mer synliga online!

Nu har Malin även en BRAND CHALLENGE, en fem dagars utmaning där vi har chansen att vinna något drömmigt! Klicka in på länken så tar den dig vidare till utmaningen.

Idag kommer jag att göra en planering för vad som behövs göras. Jag kommer snart att presentera lite mer kring innehållet, vad som är på gång och vad jag har att erbjuda. Vi har haft en härlig sommar med flera veckors ledighet och är nu redo att möta hösten med nya utmaningar.

Vi hörs snart igen!