Driva eget på heltid!

coach

Innan sommaren tog jag beslutet om att avsluta min anställning och satsa fullt ut på mitt företag. Idag är det min första dag som entreprenör på heltid. Jag startade dagen med att köra och lämna vår son på förskolan sen tillbaka hem igen för att förbereda inför morgonens zoom med Malin Hammar-Blomvalls membership site The Bran & Business Lounge.

Jag blandade en juice med apelsin, äpple och ingefära sen var jag redo att möta fantastiska entreprenörer där vi delar med oss av både motgångar och framgångar. Idag var det fokus på utmaningar och att våga.

Jag kan varmt rekommendera att gå med. Malin är helt fantastisk och ger så mycket verktyg, tips och råd kring hur man driver ett företag. Dessutom är hon en expert på branding och hjälper oss hur vi kan boosta vårt företag och bli mer synliga online!

Nu har Malin även en BRAND CHALLENGE, en fem dagars utmaning där vi har chansen att vinna något drömmigt! Klicka in på länken så tar den dig vidare till utmaningen.

https://malinhammarblomwall.com/mina-kanaler

Idag kommer jag att göra en planering för vad som behövs göras. Jag kommer snart att presentera lite mer kring innehållet, vad som är på gång och vad jag har att erbjuda. Vi har haft en härlig sommar med flera veckors ledighet och är nu redo att möta hösten med nya utmaningar.

Vi hörs snart igen!

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Social tjänstehund är sjuk!

Social tjänstehund är sjuk!

Älskade älskade Hicko, min vän och kollega skrämde mig rejält i måndags kväll. Det började med att han inte ville äta sin mat på eftermiddagen. Min tanke var att det var för varmt så jag satte in matskålen i stallet och då åt han upp hälften ungefär. Sen när jag...

Sommar och hund

Sommar och hund

Nu kommer vi snart till en varm och härlig tid där vi även måste ta hänsyn till våra fyrbenta vänner. Det är många hundar som har svårt att hantera värmen och många hundar som älskar att ligga och sola ibland lite för länge för deras eget bästa. Det får bli tidiga...

Coronatider…

Coronatider…

När 2020 inte blev som det var tänkt. Det var året som skulle bli magiskt och företaget skulle ta fart. Precis när jag hade fått in fler hunduppdrag och flera bokade föreläsningar försvann dom lika snabbt igen när coronaviruset blev uppmärksammat. Det har varit en...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

@YOURINSTAGRAM