JESSICA SVENSSON

Jag är hundcoach och arbetar med hund som resurs inom olika områden, med fokus på motivation, relation och kommunikation. 

Driva eget på heltid!

coach

Innan sommaren tog jag beslutet om att avsluta min anställning och satsa fullt ut på mitt företag. Idag är det min första dag som entreprenör på heltid. Jag startade dagen med att köra och lämna vår son på förskolan sen tillbaka hem igen för att förbereda inför morgonens zoom med Malin Hammar-Blomvalls membership site The Bran & Business Lounge.

Jag blandade en juice med apelsin, äpple och ingefära sen var jag redo att möta fantastiska entreprenörer där vi delar med oss av både motgångar och framgångar. Idag var det fokus på utmaningar och att våga.

Jag kan varmt rekommendera att gå med. Malin är helt fantastisk och ger så mycket verktyg, tips och råd kring hur man driver ett företag. Dessutom är hon en expert på branding och hjälper oss hur vi kan boosta vårt företag och bli mer synliga online!

Nu har Malin även en BRAND CHALLENGE, en fem dagars utmaning där vi har chansen att vinna något drömmigt! Klicka in på länken så tar den dig vidare till utmaningen.

https://malinhammarblomwall.com/mina-kanaler

Idag kommer jag att göra en planering för vad som behövs göras. Jag kommer snart att presentera lite mer kring innehållet, vad som är på gång och vad jag har att erbjuda. Vi har haft en härlig sommar med flera veckors ledighet och är nu redo att möta hösten med nya utmaningar.

Vi hörs snart igen!

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Branding

Branding

Just nu är hemsidan under renovering. Jag har anlitat min Brand expert Malin Hammar Blomwall som har tagit fram en ny logga och en ny färgpalett till mig. Så ni får ha lite överseende med om hemsidan upplevs lite rörig under förändringsprocessen. Även innehållet på...

Webinar – Social Media Academy

Webinar – Social Media Academy

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Vill du lyfta företagets sociala medier till en ny nivå, då är detta något för dig! Det saknas ofta kunskap kring det konkreta hands on-arbetet och det kan ofta ta lång tid innan ens teoretiska kunskaper fungerar i...

Lyft företagets sociala medier

Lyft företagets sociala medier

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Jag har blivit antagen som affiliate på Social Media Academy. Jag är så glad att få vara med och sprida denna fantastiska utbildning. VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR? Det här är en utbildning för den som: ◊Vill bli Social media...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@YOURINSTAGRAM