JESSICA SVENSSON

Jag är hundcoach och arbetar med hund som resurs inom olika områden, med fokus på motivation, relation och kommunikation. 

BOOTCAMP med hund i Malmö

Uncategorized

Idag möttes vi av ytterligare ett härligt gäng hundägare med fina hundar. Denna gången var vi i Malmö i Pildamsparken. Det blev en rolig och inspirerande workshop i att träna tillsammans med sin hund.

När Matte gör armhävningar så kan hunden passa på att träna sin balans genom att sätta tassarna mot en sten.

Alternativt så kan hunden hoppa upp och ställa sig med alla fyra tassarna på stenen.

I pildamspraken fick vi automatiskt träning med störningsmoment av alla andra som var i parken. Hundarna var superduktiga och kämpade på med att hålla fokus på matte.

När matte gör knäböj så börjar vi med att låta hunden sitta kvar för att se så hunden inte blir allt för pepp på att matte står där och konstiga rörelser. Vi tränar in kontakten och att hålla fokus på matte.

Sedan kan vi utöka hundens träningen med växelvis sidovridning åt höger och vänster.

Medan matte gör dips kan hunden träna sin balans genom att sätta tassarna mot stenen.

Ett alternativ är att ha hunden i sitt kvä för att lägga på lite tygnd samtidigt så tränar hunden balans och koordinationsträning samt tillit till matte.

Eller så passar hunden på att njuta av lite passivitet medan matte kämpar på.

Matte gör stående T och hunden gör växelvis höger och vänster tass.

Stående T kräver en hel del balans och är en övning som kräver ytterligare bålstabilitet när vi kopplar på hundens träning.

Matte gör burpies och hunden tränar passivitet. Detta är en svår övning för hunden där man steg för steg utmanar hunden genom att göra rörelserna större.

Stort tack Malmögänget för att ni kom idag. Det blev en härlig dag med strålande solsken och glada hundar och mattar och en del träning som säkerligen kommer att kännas i morgon!

Tack till våra sponsorer:

Evidensia Djursjukhus i Malmö, Håslövs hundpensionat och Action & Trend.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Branding

Branding

Just nu är hemsidan under renovering. Jag har anlitat min Brand expert Malin Hammar Blomwall som har tagit fram en ny logga och en ny färgpalett till mig. Så ni får ha lite överseende med om hemsidan upplevs lite rörig under förändringsprocessen. Även innehållet på...

Webinar – Social Media Academy

Webinar – Social Media Academy

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Vill du lyfta företagets sociala medier till en ny nivå, då är detta något för dig! Det saknas ofta kunskap kring det konkreta hands on-arbetet och det kan ofta ta lång tid innan ens teoretiska kunskaper fungerar i...

Lyft företagets sociala medier

Lyft företagets sociala medier

Affiliate-samarbete med Social Media Academy Jag har blivit antagen som affiliate på Social Media Academy. Jag är så glad att få vara med och sprida denna fantastiska utbildning. VEM PASSAR UTBILDNINGEN FÖR? Det här är en utbildning för den som: ◊Vill bli Social media...

FIND US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@YOURINSTAGRAM