IMPLEMENTERA DJUR I VERKSAMHET

Att arbeta med djur som resurs för människor går långt tillbaka i tiden. Redan på 1700 talet använde man sig utav lantbruksdjur som en resurs för ett bättre välmående för personer med psykiska sjukdomar. De fick vara med i vardagssysslorna och visade ett bättre mående.

boka

UTBILDNING TILL DIN VERKSAMHET

UTBILDNING

MEST POPULÄR

IMPLEMENTERING AV DJUR I VERKSAMHET

Vi begränsar oss inte till enbart användning av hund som resurs i vårt koncept. Vi med vår breda kompetens erbjuder även verksamheter att starta upp djurassisterade interaktioner med andra djur.

Kontakt för upplägg & offert

UTBILDNING

Implemetering av djur i verksamhet

Alla djur har olika förutsättningar för att kunna arbeta som just terapidjur/resurs för ett ökat välbefinnande. Vi är övertygade om att med rätt kunskap kan man få fram ovärderliga erfarenheter och stunder tillsammans med djuren.

 

Användning av djur som resurs behöver inte vara låst till enbart hund. Det kan vara att en katt, höns eller kaniner passar ypperligt för någon verksamhet. Kanske är ett akvarium bättre för någon. Eller varför inte lantbruksdjur? Vi hjälper er att ta fram vilka lagar och förordningar som krävs för den valda djurarten. Det sker även en kortare utbildning på det valda djurslaget och hur man skall implementera djuret på ett säkert och hållbart sätt.

 

 

 

 

 

Utbildningen kan ske online där vi ses över zoom möten alternativt så kommer vi ut till er verksamhet och informerar er om olika djurslag som man kan tänkas passa just er verksamhet. I samråd med er tas ett beslut och därefter tar vi fram en arbetsplan.

Det kan även vara så att ni redan har ett annat djurslag än hund i er verksamhet och är nyfikna på hur ni kan använda detta djur på ett mer engagerat sätt i verksamheten.

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

IntegritetspolicyVillkor GDPR

 

@hand_hund_halsa