ANVÄNDARVILLKOR

 Användarvillkor

Välkommen till handhundhalsa.com

Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats godkänner du att följa och vara bunden av följande villkor för användning, vilket tillsammans med vår sekretesspolicy styr jag relation med dig i förhållande till denna webbplats. Om du inte accepterar någon del av dessa villkor ska du inte använda min webbplats.

För utnyttjandet av denna webbplats samt underliggande domäner gäller följande användarvillkor:

Innehållet i sidorna på denna webbplats är till din allmänna information och bruk. Det kan ändras utan föregående meddelande.

Du är medveten om att denna information och material kan innehålla felaktigheter eller misstag och vi uttryckligen undantar oss ansvar för sådana felaktigheter eller fel i den utsträckning som lagen tillåter.

Den här webbplatsen innehåller material som ägs av eller licensieras till mig. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, framvisande och grafik. Kopiering är förbjuden annat än i enlighet med meddelande om upphovsrätt, som ingår i dessa villkor.

Alla varumärken på webbplats, som inte tillhör, eller licensieras till operatören, har medgivits på webbplatsen.

Otillåten användning av denna webbplats kan ge upphov till ett yrkande om skadestånd och / eller vara ett brott.

På denna webbplats finns också länkar till andra webbplatser. Dessa länkar är till för din bekvämlighet för att ge dig ytterligare information. De betyder inte att jag stöder dessa eventuella webbplatser. Jag har inget ansvar för innehållet i länkade webbplatser.

Det förekommer länkar till andra webbplatser med produkter och tjänster som är sk. affiliate länkar. Det innebär att om du väljer att handla på den hänvisade webbplatsen kan jag komma att få en ekonomisk ersättning i samband med köpet. Detta påverkar inte ditt pris hos leverantören.

Din användning av denna webbplats och alla tvister som härrör från sådan användning av webbplatsen omfattas av lagarna i Sverige.

Jag strävar efter att hålla informationen aktuell och korrekt.

Genom denna webbplats kan du länkas till andra webbplatser som bortom Hand Hund & Hälsas kontroll.

Vi har ingen kontroll över karaktären, innehållet och tillgängligheten av dessa webbplatser. Införandet av eventuella länkar innebär inte nödvändigtvis en rekommendation eller stöder de åsikter som uttryckts på dessa sajter.

Alla ansträngningar görs för att hålla hemsidan igång smidigt. Men jag ansvarar inte för, och kommer inte att hållas ansvarig för, webbplatsen som för tillfället inte är tillgänglig på grund av tekniska problem bortom vår kontroll.

Har du några frågor kring policyn kan du ​kontakta mig handhundhalsa@gmail.com

 

Uppdaterad 2019-11-13 Jessica Svensson

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

@hand_hund_halsa