HUND ONLINE

Genom min onlineverksamhet får du vägledning mot en ökad hälsa för både dig och din hund. Du kan boka hundcoaching tillsammans med mig där jag vägleder dig till en mer välmående hund och hundägare.

 

BOKA

HUND ONLINE

TRÄNA MED HUND

föreläsningar

ONLINEKURS

Att träna tillsammans med sin hund innebär att du får lära dig hur du kan koppla ihop din egen träning tillsammans med hundens träning.

Du behöver inte längre prioritera bort din egen träning, istället blir er hundpromenad roligare och du sparar tid. Samt att ni stärker er relation och blir ett härligt team tillsammans.

Lanseras hösten 2021. 

 

 

 

FRISKVÅRD FÖR HUND

ONLINEKURS

HÄR HAR DU EN OMFATTANDE ONLINEKURS INOM FRISKÅRD FÖR HUND. DU HAR ANVÄNDNING AV MATERIALET UNDER HELA HUNDENS LIV, FRÅN VALP TILL DEN ÄLDRE HUNDEN.

DET FINNS EN MASSA ÖVNINGAR TIPS OCH RÅD FÖR ATT FÅ EN MER VÄLMÅENDE HUND I VARDAGEN DÄR VI SKAPAR GODA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR EN FYSISKT HÅLLBAR KROPP OCH EN GOD MENTAL STIMULANS.

 

01.

TRÄNA MED HUND

Detta är ett koncept där det finns två spetskompetenser i ett paket, personlig tränare för människan och personlig tränare för hund. 

Under hösten 2021 kommer vi att lansera onlinekursen “Träna med hund” och du behöver aldrig mer prioritera bort din egen träning och dessutom så blir promenaden med din hund roligare.

Att träna tillsammans med din hund innebär att du får lära dig hur du kan träna med din hund kopplat till din egen träning. Träningen kan ske både inomhus och ute i trädgården eller under promenaden på stranden, skogen eller i stan.

Du får lära dig olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan använda i träningen som finns i din omgivning samt stöd i inlärningen av de olika momenten.

Vi har ett säkerhetstänk som genomsyrar träningen och ser till att både hund och hundägaren får det stöd den behöver.

Varje ekipage utgår från sin egna förutsättningar och träningen anpassas efter varje individs behov. Är du nybörjare startar du på din nivå och du som har erfarenhet av träning sedan tidigare kan du välja att utföra de mer avancerade övningarna.

Det är viktigt att hitta balansen i er gemensamma träning. Till en början kan det vara bra att separera er träning för att få in rätt teknik i varje moment.

Syftet med denna typ av träning är att stärka kroppen för såväl hund som ägare samtidigt som träningen stärker relationen mellan ekipaget.  Aktiviteten ska vara kul att utföra tillsammans.

 

Vi arbetar för fullt med materialet och ser fram emot en lansering av vår onlinekurs hösten 2021!

 

02.

FRISKVÅRD MED HUND

En stor del av friskvårdsträning går ut på att förebygga skador och överbelastningar. Att ha ett förebyggande tänk kan hjälpa hunden att skapa en fysiskt hållbar kropp.

Med friskvårdsträning kan du ha som mål att höja hundens prestationsförmåga i olika sammanhang men det kan också vara att bibehålla hundens fysik.

Mitt tränings fokus ligger på olika former av stabilitet, balans och koordinationsövningar. En hund med en bra kroppsuppfattning skapar också ett bättre självförtroende.

Det är viktigt att skynda långsamt och inte öka på träningen förrän hunden har kontroll på övningen. Att träna på detta sätt förebygger att hunden inte ska skada sig. 

Jag arbetar med ett helhetstänk inom friskvård för hund för att det ska leda till en mer välmående hund i vardagen.

Vikten av rätt stimulans och återhämtning, bra mat och vatten, stärka självkänslan och självförtroendet samt stärka relationen mellan hund och hundägare.

 

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

IntegritetspolicyVillkor GDPR

 

@hand_hund_halsa