HUND ONLINE

Genom min onlineverksamhet får du vägledning mot en ökad hälsa för både dig och din hund. Du får möjlighet till coaching för att gå vidare i din dröm om att arbeta tillsammans med din hund.

BOKA 

HUND ONLINE

TRÄNA MED HUND

APP

Att träna tillsammans med sin hund innebär att du får lära dig hur du kan koppla ihop din egen träning tillsammans med hundens träning.

Du behöver inte längre prioritera bort din egen träning, istället blir er hundpromenad roligare och du sparar tid. 

Kontakta för offert

COACHING

MEST POPULÄR 

ONLINE COACHING

VILL DU ARBETA MED DIN HUND SOM EN RESURS MEN VET INTE VILKEN VÄG DU SKA VÄLJA?

JAG COACHAR OCH VÄGLEDER DIG SÅ ATT DU FÅR DE VERKTYG SOM DU BEHÖVER  FÖR ATT GÅ VIDARE MOT DITT DRÖMYRKE.

Kontakta för offert

WEBBKURSER

ONLINEKURSER

HÄR HITTAR DU MINA ONLINEKURSER. DU TAR DIG PÅ EGEN HAND  IGENOM KURSERNA SOM DU VÄLJER OCH DÄREFTER  ARBETA MED DOM UTIFRÅN DINA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH NÄR DET PASSAR DIG.

VARMT VÄLKOMMEN IN OCH SE VAD JAG HAR ATT ERBJUDA.

 

01.

TRÄNA MED HUND

Detta är ett koncept där det finns två spetskompetenser i ett paket, personlig tränare för människan och personlig tränare för hund. 

I år kommer vi att lansera appen “Träna med hund” och du behöver aldrig mer prioritera bort din egen träning och dessutom så blir promenaden med din hund roligare.

Att träna tillsammans med din hund innebär att du får lära dig hur du kan träna med din hund kopplat till din egen träning. Träningen kan ske både inomhus och ute i trädgården eller under promenaden på stranden, skogen eller i stan.

Du får lära dig olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan använda i träningen som finns i din omgivning samt stöd i inlärningen av de olika momenten.

Vi har ett säkerhetstänk som genomsyrar träningen och ser till att både hund och hundägaren får det stöd den behöver.

Varje ekipage utgår från sin egna förutsättningar och träningen anpassas efter varje individs behov. Är du nybörjare startar du på din nivå och du som har träningserfarenhet sedan tidigare kan du välja att utföra de mer avancerade övningarna.

Det är viktigt att hitta balansen i er gemensamma träning. Till en början kan det vara bra att separera er träning för att få in rätt teknik i varje moment.

Syftet med denna typ av träning är att stärka kroppen för såväl hund som ägare samtidigt som träningen stärker relationen mellan ekipaget.  Aktiviteten ska vara kul att utföra tillsammans.

Skicka ett mail till mig så kan jag höra av mig till dig när det är tid för lansering!

 

02.

COACHING

Att arbeta med hunden som en resurs är ett givande yrke. Hunden är ett fantastsik insats när våra ord inte räcker till.

Jag coachar dig i de frågor du har kring att arbeta med hunden som en resurs och hur du kan gå vidare i din dröm om att arbeta tillsammans med din hund.

 Jag ger dig verktyg på hur du kan använda hunden som en resurs i olika situationer och arbetssättet kopplat till olika målgrupper.

Jag vägleder dig i hur du kan bryta isolering och öppna dörren mot olika aktiviteter i samhället med hjälp av hunden och hur hunden kan vara ett stöd i att bryta social utanförskap genom att skapa kontakter, relationer och samtalsämnen.

Jag kan coacha dig i valet av hund och hur du kan förbereda din hund inför det kommande arbetet.

Är du tveksam till att ta in hund i din verksamhet då kan jag vägleda dig så att du får mer kunskap för att kunna skapa de bästa förutsättningar för att implementera hund  verksamheten.

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

IntegritetspolicyVillkor GDPR

 

@hand_hund_halsa