HUND ONLINE

Genom min onlineverksamhet får du vägledning mot en ökad hälsa för både dig och din hund. Du får tips om hur du kan skapa de bästa förutsättningar för ett hållbart familjeliv med hund och en inspirerande och säker arbetsplats med hund. Eller mot din dröm om att arbeta tillsammans med din hund.

BOKA 

HUND ONLINE

TRÄNA MED HUND

APP

Att träna tillsammans med sin hund innebär att du får lära dig hur du kan koppla ihop din egen träning tillsammans med hundens träning.

Du behöver inte längre prioritera bort din egen träning, istället blir er hundpromenad roligare och du sparar tid. 

Kontakta för offert

COACHING

MEST POPULÄR 

ONLINE COACHING

JAG COACHAR OCH VÄGLEDER DIG SÅ ATT DU PÅ EGEN HAND KAN APPLICERA  DE VERKTYG DU FÅR  I VARDAGEN.

JAG RIKTAR MIG TILL DIG SOM VILL HA STÖD I HUR DU KAN FÅ EN VÄLBALANSERAD FAMILJEHUND BÅDE FYSISKT OCH MENTALT.

HUR FAMILJEHUNDEN KAN VARA ER  EGEN RESURS I ETT MOTIVATIONSARBETE OCH FÅ ETT BEHAGLIGT FAMILJELIV TILLSAMMANS MED HUNDEN.

Kontakta för offert

WEBBKURSER

ONLINEKURSER

HÄR HITTAR DU MINA ONLINEKURSER. DU TAR DIG PÅ EGEN HAND  IGENOM KURSERNA SOM DU VÄLJER OCH DÄREFTER  ARBETA MED DOM UTIFRÅN DINA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH NÄR DET PASSAR DIG.

VARMT VÄLKOMMEN IN OCH SE VAD JAG HAR ATT ERBJUDA.

 

01.

TRÄNA MED HUND

Detta är ett koncept där det finns två spetskompetenser i ett paket, personlig tränare för människan och personlig tränare för hund. 

Vid årsskiftet lanserar vi appen “Träna med hund” och du behöver aldrig mer prioritera bort din egen träning och dessutom så blir promenaden med din hund roligare.

Att träna tillsammans med din hund innebär att du får lära dig hur du kan träna med din hund kopplat till din egen träning. Träningen kan ske både inomhus och ute i trädgården eller under promenaden på stranden, skogen eller i stan.

Du får lära dig olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan använda i träningen som finns i din omgivning samt stöd i inlärningen av de olika momenten.

Vi har ett säkerhetstänk som genomsyrar träningen och ser till att både hund och hundägaren får det stöd den behöver.

Varje ekipage utgår från sin egna förutsättningar och träningen anpassas efter varje individs behov. Är du nybörjare startar du på din nivå och du som har träningserfarenhet sedan tidigare kan du välja att utföra de mer avancerade övningarna.

Det är viktigt att hitta balansen i er gemensamma träning. Till en början kan det vara bra att separera er träning för att få in rätt teknik i varje moment.

Syftet med denna typ av träning är att stärka kroppen för såväl hund som ägare samtidigt som träningen stärker relationen mellan ekipaget.  Aktiviteten ska vara kul att utföra tillsammans.

Skicka ett mail till mig så kan jag höra av mig till dig när det är tid för lansering!

 

02.

COACHING

Hur kan du få en mer balanserad familjehund i vardagen? Hur kan du använda hunden som din egen inspiratör och hur kan hunden vara en resurs för gemenskap i familjen?

Jag coachar dig i hur du kan skapa ett fint samspel och en trygg relation mellan barn i familjen och hunden samt hur du skapar ett hållbart familjeliv med hund.

Med rätt stöd och hjälp kan hunden utföra fantastiska insatser i familjen. Jag ger dig verktyg på hur du kan använda familjehunden och träna på turtagning, skapa förståelse för människans(och djurets) behov av trygghet, samarbetsövningar samt skapa lugn genom närheten som hunden erbjuder med sin närvaro.

Jag vägleder dig i hur du kan bryta isolering och öppna dörren mot olika aktiviteter i samhället med hjälp av hunden och hur hunden kan vara ett stöd i att bryta social utanförskap genom att skapa kontakter, relationer och samtalsämnen.

Jag kan hjälpa som är gravid hur du kan förbereda familjen med hund inför att en bebis är på väg och/eller hur du kan skapa det bästa förutsättningar för familjen inför att valpen är på väg.

Jag ger dig tips och råd på olika aktivieringsövningar som kan bidra till en ökad gemenskap i familjen samt rutiner för att skapa ett hållbart familjeliv med hund. Jag vägleder dig i din hundträning för att skapa en välbalanserad familjehund både fysiskt och mentalt.

Jag hjälper även familjer där det finns barn med funktionsvariationer, hur man kan skapa en hållbar vardag tillsammans med hunden och hur familjen kan använda hunden som en egen resurs. Hundens närvaro kan öka känslan av samhörighet inom familjen.

Drömmer du om att arbeta med din hund och har funderingar på hur du ska gå tillväga, då kan jag hjälpa dig genom coaching för att komma vidare i att nå din dröm.

Är du tveksam till att ta in hund i din verksamhet då kan jag vägleda dig så att du får mer kunskap för att kunna skapa de bästa förutsättningar för att implementera hund i din verksamhet.

KONTAKT

Hand Hund & Hälsa
handhundhalsa@gmail.com

Fotograf: Martin Lindgren
Webb/Brand: Malin Hammar-Blomwall

IntegritetspolicyVillkor GDPR

 

@hand_hund_halsa