Träna med din hund – Vi gör det tillsammans 

Detta är ett koncept där det finns två spetskompetenser i ett koncept,  personlig tränare för människan och  personlig tränare för hund.

Vill du aktivera dig tillsammans med din hund där vi tillgodoser träningen för både hunden och ägaren? Då är detta något för dig!!!

Att träna tillsammans med sin hund innebär att du får lära dig hur du kan träna din hund kopplat till din egen träning. Träningen kan ske både inomhus och ute i trädgården eller under promenaden på stranden, skogen eller i stan. Du får lära dig olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan använda i träningen som finns i din omgivning samt stöd i inlärningen av de olika momenten. Vi har ett säkerhetstänk med i träningen och ser till att både hund och hundägaren får det stöd den behöver.

Varje ekipage utgår från sin egen förutsättning och träningen anpassas efter varje individs behov. Är du nybörjare startar du på din nivå och du som träningserfarenhet sedan tidigare kan du välja att gasa på och göra träningen tuffare.

Syftet med denna typ av träning är att stärka kroppen för så väl hund som ägare samtidigt som träningen stärker relationen mellan ekipaget och något som ska vara kul att utföra tillsammans.

Ladda gärna ner en gratis PDF med 10 nycklar för en bättre hälsa för både människa och hund.

ÄR NI ETT GÄNG OCH VILL ATT VI SKA KOMMA TIL ER ? Klicka på kontakt och anmäl ditt intresse redan nu. 

NYHETER!!!

I höst kommer jag och mitt team lansera en app som gör det enkelt för dig att plocka fram olika övningar som du och din hund kan utföra tillsammans. Appen kommer att fyllas med ett rikt innehåll för både dig och din hund!