Bootcamp med Hund2018-11-06T06:56:30+00:00

Bootcamp med hund!

I ett samarbete med Jessica Barrnäs som driver företaget Healthy Egosim kör vi tillsammans Bootcamp med hund. Här har vi samlat två spetskompetenser i ett koncept, Jessica Barrnäs personlig tränare för människan och jag personlig tränare för hund.

Vill du aktivera dig tillsammans med din hund där vi tillgodoser träningen för både hunden och ägaren? Då är detta något för dig!!!

Att träna tillsammans med sin hund innebär att du får lära dig hur du kan träna din hund kopplat till din egen träning. Träningen kan ske både inomhus och ute i trädgården eller under promenaden på stranden, skogen eller i stan. Du får med olika övningar som du kan använda i din vardag, tips på föremål som du kan använda i träningen som finns i din omgivning samt stöd i inlärningen av de olika momenten. Vi har ett säkerhetstänk med i träningen och ser till att ekipgaket får det stöd den behöver.

Varje ekipage utgår från sin egen förutsättning och träningen anpassas efter varje individs behov. Är du nybörjare startar du på din nivå och du som träningserfarenhet sedan tidigare kan du välja att gasa på och göra träningen tuffare.

Syftet med denna typ av träning är att stärka kroppen för så väl hund som ägare samtidigt som träningen stärker relationen mellan ekipaget. Fysträning är något som ska vara kul att utföra tillsammans.

Bootcamp med hund – Family

För hela familjen, träna och aktivera er tillsammans. Här kommer vi på ett roligt sätt att ge inspiration till fysisk rörelse och aktivering för hela familjen där vi då självklart inkluderar hunden. Inga förkunskaper krävs, ingen åldersgräns på varken hund eller människa.

VILL DU VI SKA KOMMA TILL ER ? Klicka på kontakt och anmäl ditt intresse redan nu. 

Läs mer om vårt reportage i aftonbladet https://handhundhalsa.com/wp-content/uploads/2017/11/Tr%C3%A4na-med-hund-aftonbladet-1.pdf

Fotograf Joi Grinde!

KONTAKT