För dig som är gravid….

Under 2019 kommer vi ut med en webbkurs som är unik för dig som är gravid. Vi har ett vägledande helhetstänk för den gravida kvinnan utan några pekpinnar.

Är du nyfiken på innehållet så kopiera  länken och klistra in den i webbläsaren så kan du ladda ner en gratis pdf:

https://www.subscribepage.com/mammainvestering-lansering

Är du gravid och vill träna och utföra yoga för att stärka dig under din graviditet både fysiskt och emotionellt, samt förbereda dig inför en förlossning. Då kan detta vara något för dig, där träning och yoga är anpassat för dig som bär ett underverk i magen.  Träningen kan utföras i din hemmamiljö. Vi kommer även att vägleda kring känslor i graviditets olika stadier, inför förlossning och om att bli mamma.

Yoga under graviditeten kan hjälpa dig att minska på eventuell värk i ryggen, den ger dig energi och ger dig förmågan att slappna av i både kropp och sinne. Vi kommer att lära dig att använder andningen på rätt sätt som är ett ovärderligt redskap inför förlossningen. Gravidyogan medför att kroppen minskar på stresshormoner och öka kroppens eget lugn- och rohormon oxytocin. Gravidyogan är en förebyggande träningsform där du blir medveten om olika spänningar i kroppen, samt att du lär känna din tillfälliga kropp som gravid. Men hjälp av gravidyoga aktiverar och stärker du kroppens muskulatur och stimulerar cirkulationen. Med gravidyoga kan du som blivande mamma med fördel ha nytta av inför och under förlossningen, då vi arbetar aktivt att bli medveten om sin kropp både fysiskt och mentalt.

Träning under graviditet har en mängd positiva effekter och hjälper kroppen att anpassa sig till de fysiska stadier som du går igenom. Gravidträning är ingen prestationsinriktad träning utan målet är att träna för hälsan. Att stärka och förbereda kroppen inför en nio månaders lång graviditet, förlossning men även en effektivare väg tillbaka som postgravid.

I denna kommande webbkurs får du med verktyg med träningsövningar, yoga och andningstekniker som du kan applicera och få användning av i din vardag som gravid. Du får även tips tips från coachen, frågeställningar och vägledning kring tankar som kan passerar under de 9 månader som gravid.

Kontakt