Fysträning, dogparkour, avslappning samt miljö- och socialiseringsträning.

Detta är något för dig som vill träna din hund på egen hand men behöver tips och råd på vägen…

Behöver hunden gå ner i vikt? Vill du göra promenaden roligare? Har din hund svårigheter med hundmöten, rädsla, behov av ett ökat självförtroende? Eller vill du förebygga din hund och ge den möjlighet till en fysisk hållbar kropp?

Hur kan du förebygga och ge hunden en fysiskt hållbar kropp som tjänstehund (social tjänstehund, vårdhund, terapihund, besökshund etc) ?

Vill du har råd och tips på träningsmoment som du sedan kan koppla ihop till er gemensamma träning i Bootcamp med hund?

Det finns många anledningar till att skapa förutsättningar för en fysiskt stark och hållbar kropp och en mental stimulans. Ge hunden möjlighet att förebygga kroppen i sin vardagsträning och skapa förutsättningar för en fysiskt stark och hållbar kropp. Ge hunden möjlighet att förebygga kroppen i sin vardagsträning genom övningar som stärker både kroppen hundens självförtroende i syfte av att ha en välmående hund i vardagen.

Vill du ha en personlig coachning och vägledning kring träning för din hund kan du boka tid online/telefonsamtal med mig som är cert personlig tränare för hund samt diplomerad instruktör i Dogparkor , balansbollsträning samt social tjänstehunds förare.

Du kan få tips och råd kring avslappning, miljö- och socialiseringsträning samt olika aktiveringsövningar som ger både en fysisk och mental stimulans. Samt hur du kan använda föremål i din omgivning som träningsalternativ.Jag utgår helt utifrån din och hundens behov, önskemål och förutsättningar.

Skicka ett mail och berätta hur gammal din hund är, vilken hundras du har samt beskriv vad du behöver hjälp med!

Sedan bokar vi ett möte online/telefonsamtal under 45 minuter. Därefter bokar vi ett återkopplingsmöte under 20 minuter.

Kostnad 1250 kr exklusive moms

handhundhalsa@gmail.com