Personlig tränare & friskvårdscoach för hund!

Detta är något för dig som vill träna din hund på egen hand men behöver tips och råd på vägen…

Behöver hunden gå ner i vikt? Vill du göra promenaden roligare? Har din hund svårigheter med hundmöten, rädsla, behov av ett ökat självförtroende? Eller vill du förebygga din hund och ge den möjlighet till en fysiskt hållbar kropp?

Med hjälp av min inriktning med cirkelträning, dogparkour,  balans- och  koordinationsträning, avslappning samt miljö- och socialiseringsträning kan du förebygga och ge hunden en fysiskt hållbar kropp och en god mental stimulans för din familjehund och/eller tjänstehund (social tjänstehund, vårdhund, terapihund, besökshund etc).

Vill du har råd och tips på hur du kan förbereda din hund i olika övningar för att sedan koppla ihop din träning tillsammans med hunden? Då kan jag hjälpa dig!

Ge hunden möjlighet att förebygga kroppen i sin vardagsträning genom övningar som stärker både kroppen och hundens självförtroende i syfte av att ha en välmående hund i vardagen.

Vill du ha en personlig coaching och vägledning kring träning för din hund kan du boka tid för ett onlinemöte/telefonsamtal med mig som är cert personlig tränare för hund samt diplomerad instruktör i dogparkor, balansbollsträning samt social tjänstehunds förare.

Du kan få tips och råd kring avslappning, miljö- och socialiseringsträning samt olika aktiveringsövningar som ger både en fysisk och mental stimulans. Samt hur du kan använda föremål i din omgivning som träningsalternativ. Jag utgår helt utifrån din och hundens behov, önskemål och förutsättningar.

Skicka ett mail till  och berätta hur gammal din hund är, vilken hundras du har samt beskriv vad du behöver hjälp med!

Sedan bokar vi ett möte online/telefonsamtal under 45 minuter. Därefter bokar vi ett återkopplingsmöte under 20 minuter.

Kostnad 1250 kr exklusive moms

handhundhalsa@gmail.com