Fysiskt hållbar tjänstehund2018-08-14T19:59:46+00:00

Fysträning, dogparkour, avslappning samt miljö- och socialiseringsträning.

Vill du ha en personlig träning med coachning och vägledning kring fysträning för hund kan du boka tid med mig som är cert personlig tränare för hund samt diplomerad instruktör i Dogparkor. Du kan också får hjälp, tips och råd kring miljö- och socialiseringsträning samt olika aktiveringsövningar som ger både en fysisk och mental stimulans.

Varför fysträna sin hund? För att skapa förutsättningar för en fysiskt stark och hållbar kropp. Ge hunden möjlighet att förebygga kroppen i sin vardagsträning, inför en tävling eller förebyggande träning för din tjänstehund.

Behöver hunden gå ner i vikt? Behöver din hund stärka sin kropp? Vill du göra promenaden roligare? Har din hund svårigheter med hundmöten, rädsla, behov av ett ökat självförtroende etc? Eller vill du  förebygga din hund och ge den möjlighet till en fysisk hållbar kropp? Jag ger dig tips och råd på hur du kan fysträna hunden samt använda föremål i din omgivning som träningsalternativ för att nå ert mål. Alternativt gör något kul i vardagen i syfte av att ha en välmående hund.

Du kan också få ett träningsprogram utifrån din hunds behov genom att ge hunden en möjlighet att stärka kroppen i vardagen, förebyggande mål för en fysisk hållbar kropp för valpen och unghunden eller för den åldrande hunden.

Jag utgår från varje ekipage och dess förutsättningar och bygger vidare efter behov och önskemål. Alla raser i alla åldrar är välkomna. Jag anpassar träningen utifrån hundens ålder och förutsättningar.

Jag har även olika typer av kurser med inriktning, fysträning, dogparkour, avslappning samt miljö- och socialiseringsträning. Mental och fysisk stimulans för hundens bästa i olika aktiveringsövningar. Har du önskemål om någon specifikt, eller är ni ett gäng som vill gå en kurs tillsammans. Tveka inte att höra av er!!!

Kontakta mig gärna för mer information och vidare dialog kring era behov och önskemål, handhundhalsa@gmail.com